Pressmeddelande från Kulturdepartementet

Regeringen presenterar ordförande i kommittén Långsiktiga villkor för ett hållfast och oberoende public service

Publicerad

Fredag den 24 februari klockan 11.00 håller kulturminister Parisa Liljestrand en pressträff där hon presenterar ordföranden för kommittén Långsiktiga villkor för ett hållfast och oberoende public service. På pressträffen medverkar också kommitténs nya ordförande.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan för journalister senast kl. 08.00 via e-post till Oscar Högberg, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 10.30 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Ta med legitimation. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Oscar Högberg
Presskommunikatör, Kulturdepartementet
Mobil 076-136 18 75
e-post till Oscar Högberg
Sara E. Persson
Pressekreterare hos kulturminister Parisa Liljestrand
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1127819
e-post till Sara E. Persson