Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Utrikesminister Tobias Billström träffar Polens utrikesminister Zbigniew Rau

Publicerad

Fredag den 3 februari tar utrikesminister Tobias Billström emot Polens utrikesminister Zbigniew Rau. Under mötet kommer Billström och Rau bland annat att diskutera den säkerhetspolitiska situationen med anledning av Rysslands invasion av Ukraina samt frågor om närområdet. Efter mötet hålls en gemensam pressträff.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6. Inpassering från klockan 12.45.

Praktisk information: Max 2 personer per redaktion, deltagandet sker i mån av plats. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan via e-post senast fredag 3 februari klockan 10.00 till Nina Kefi (se presskontakt). Ange namn, redaktion, e-postadress, mobilnummer och bifoga bild på presslegitimation.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Pressträffen hålls på svenska och polska.

Presskontakt

Nina Kefi
Presskommunikatör, Utrikesdepartementet
Telefon 08-405 91 43
Mobil 070-662 67 79
e-post till Nina Kefi
Anna Erhardt
Pressekreterare hos utrikesminister Tobias Billström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-130 85 34
e-post till Anna Erhardt