Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Utrikesminister Tobias Billström träffar Tysklands utrikesminister Annalena Baerbock

Publicerad

Tisdagen den 14 februari tar utrikesminister Tobias Billström emot Tysklands utrikesminister Annalena Baerbock. Under mötet kommer Billström och Baerbock bland annat att diskutera den säkerhetspolitiska situationen i närområdet, Rysslands invasion av Ukraina samt andra utrikespolitiskt aktuella frågor inklusive EU-ordförandeskapet.

Efter mötet hålls en gemensam pressträff.

Tid:
Plats: På plats. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6

Pressträffen hålls på engelska och tyska. Obligatorisk föranmälan för journalister senast tisdagen den 14 februari kl 10.00 via e-post till Nina Kefi, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf), samt bifoga kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 14.15 (30 minuter före pressträffen). Deltagande sker i mån av plats.

Presskontakt

Nina Kefi
Presskommunikatör, Utrikesdepartementet
Telefon 08-405 50 10
Anna Erhardt
Pressekreterare hos utrikesminister Tobias Billström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-130 85 34
e-post till Anna Erhardt

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.