Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialtjänstministern besöker Borlänge och Sandviken

Publicerad

Camilla Waltersson Grönvall besöker under onsdagen den 29 mars Borlänge kommun och Sandvikens kommun. Besöken är en del av ministerns arbete med att ta del av erfarenheter och synpunkter i arbetet med en ny socialtjänstlag.

- Det är viktigt för mig att träffa kommuner runt om i landet för att ta del av erfarenheter, framgångsfaktorer och utmaningar i deras arbete med att stödja barn och föräldrar. Alla barn i Sverige har rätt till en trygg och ljus framtid, säger Camilla Waltersson Grönvall, socialtjänstminister.

Under socialtjänstministern besök i Borlänge kommun träffar hon såväl medarbetare som chefer för olika delar inom socialtjänsten med fokus på förebyggande arbete. Hon träffar också kommunstyrelsens ordförande och flera andra förtroendevalda.

Förebyggande arbete står på agendan även under besöket i Sandviken men också ekonomiska utmaningar och utvecklingsarbete inom socialtjänsten.

Camilla Waltersson Grönvall besöker regelbundet kommuner för att skapa en bild kring läget runt om i landet. 

Socialtjänstministern är tillgänglig för media vissa tider under besöken.

Olivia Nensén
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Telefon (växel) 08-405 10 00

 

Laddar...