Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Statsminister Ulf Kristersson bjuder in till pressbriefing

Publicerad

Idag, tisdagen den 14 mars, bjuder statsminister Ulf Kristersson in till pressbriefing om Nato-processen och den kommande resan till Berlin. Deltar på briefingen gör också Oscar Stenström, ambassadör i Statsrådsberedningen och chefsförhandlare i Natoprocessen.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom. Inpassering till pressträffen från 09:30.

Obligatorisk föranmälan senast tisdag 14 mars kl. 08:30 via e-post till Elias Aneheim Ulvenäs, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella att vara de som först ställer frågor. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Elias Aneheim Ulvenäs
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076 142 72 52
e-post till Elias Aneheim Ulvenäs
Hanna Strömberg
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 61 69
e-post till Hanna Strömberg

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.