Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Pressträff med Tobias Billström och Spaniens utrikes- och EU-minister José Manuel Albares Bueno

Publicerad

OBS! Ny tid för pressträffen är klockan 12.20.
I morgon, fredag den 26 maj, håller utrikesminister Tobias Billström pressträff tillsammans med Spaniens utrikes- och EU-minister José Manuel Albares Bueno. Under pressträffen kommer ministrarna bland annat att tala om Sveriges ansökan om medlemskap i Nato och utrikespolitiska prioriteringar under Sveriges och Spaniens respektive EU-ordförandeskap.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast fredag 26 maj kl. 11:00 via e-post till Erica Kanold, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 12:00 Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Anmälningstiden har gått ut. 

Presskontakt

Erica Tendal Kanold
Presskommunikatör, Utrikesdepartementet
Telefon 08-405 50 10
Anna Erhardt
Pressekreterare hos utrikesminister Tobias Billström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-130 85 34
e-post till Anna Erhardt