Pressinbjudan: Regeringen presenterar nyhet om tillståndsprocesser

Publicerad

Måndagen den 12 juni klockan 09.00 bjuder statsminister Ulf Kristersson, energi- och näringsminister Ebba Busch, klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari, samt Sverigedemokraternas klimat- och miljöpolitiska talesperson Martin Kinnunen in till pressträff om nya tillståndsprocesser för snabbare omställning.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan för journalister senast kl. 08.00 via e-post till Elima Mwinyipembe, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 08.30 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Ta med legitimation. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Elima Mwinyipembe
Kommunikatör
Telefon 08-405 12 60
Mobil 073-094 12 13
Besöksadress Herkulesgatan 17
Postadress 10333
e-post till Elima Mwinyipembe
Carl Bergkvist
Biträdande presschef hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-130 33 74
e-post till Carl Bergkvist
Elin Olofsson
Tf. pressekreterare hos klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari
Mobil 076-138 13 28
e-post till Elin Olofsson, via registrator
Andia Gemsjö
Pressekreterare hos energi- och näringsminister Ebba Busch
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-126 18 28
e-post till Andia Gemsjö
Emma Kareld
Presskontakt hos Sverigedemokraternas klimat- och miljöpolitiska talesperson Martin Kinnunen
Mobil 072-243 64 45
e-post till Emma Kareld