Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressträff vid överlämningen av utredningen om ”Översyn av socialförsäkringsskyddet för gravida”

Publicerad

Onsdagen den 7 juni håller äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje och utredare Kristina Nilsson en pressträff vid överlämnandet av utredningen ”Översyn av socialförsäkringsskyddet för gravida” till regeringen.

Tid:
Plats: Lilla Pressrummet, kvarteret Loen. Entré vid Jakobsgatan 24.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan för journalister senast onsdag 7 juni kl 08:30 via e-post till Christina Grapenfelt, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation.

Inpassering sker från kl. 09:30 via Jakobsgatan 24. Deltagande i mån av plats. Ta med legitimation. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Christina Grapenfelt
Presskommunikatör
Telefon 08-405 48 44
Mobil 0761278149
e-post till Christina Grapenfelt
Sebastian Tham
Pressekreterare hos äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-134 67 22
e-post till Sebastian Tham

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.