Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressinbjudan: Regeringen tar emot förslag om ett nytt regelverk för sjukpenninggrundande inkomst

Publicerad

Tisdagen den 20 juni håller äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje och utredare Calle Nathanson en pressträff vid överlämnandet av utredningen "Ett trygghetssystem för alla – nytt regelverk för sjukpenninggrundande inkomst”.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Lilla Pressrummet, kvarteret Loen. Entré via Jakobsgatan 24. Möjlighet finns att delta via länk.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan för journalister senast tisdag 20 juni kl 07:30 via e-post till Anna Dalin, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation.

Inpassering sker från kl. 09:00 via Jakobsgatan 24. Deltagande i mån av plats. Ta med legitimation. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Anna Dalin
Presskommunikatör
Telefon 08- 405 47 44
Mobil 076-1314203
e-post till Anna Dalin
Sebastian Tham
Pressekreterare hos äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-134 67 22
e-post till Sebastian Tham