Hoppa till huvudinnehåll

(Ny version) Energi- och näringsminister Ebba Busch bjuder in till pressträff

Publicerad

(Ny version) Tisdagen den 4 juli bjuder energi- och näringsminister Ebba Busch in till pressträff för att ge en lägesbild av elsystemet och beredskapen inför sommaren och vintern. Medverkar gör även Svenska kraftnäts generaldirektör Lotta Medelius-Bredhe.

Tid:
Plats: Plats: Digitalt och på plats i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan för journalister senast kl. 11.00 via e-post till Oscar Högberg, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 11.30 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Ta med legitimation. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Rättelse

Den förra versionen innehöll en felaktig länk till att läsa pressmeddelandet på webben.

Presskontakt

Oscar Högberg
Presskommunikatör, Kulturdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Andia Gemsjö
Pressekreterare hos energi- och näringsminister Ebba Busch
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-126 18 28
e-post till Andia Gemsjö
Laddar...