Pressmeddelande från Socialdepartementet

Äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje besöker Villa Skönviken

Publicerad

Onsdagen den 30 augusti besöker äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje Villa Skönviken som är ett boende för personer över 65 år. Boendet har lägenheter för personer med demens eller för personer som behöver stöd, vård och omsorg. Under besöket kommer Tenje träffa boende på hemmet och personalen för att diskutera äldreomsorgsfrågor. Media är välkomna att delta under besöket men ombeds anmäla intresse till pressansvarig.

För mer information och kontakt:

 

Presskontakt

Sebastian Tham
Pressekreterare hos äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-134 67 22
e-post till Sebastian Tham

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter