Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Pressträff med försvarsminister Pål Jonson 15 augusti 2023

Publicerad

(Ny tid) I dag tisdag den 15 augusti håller försvarsminister Pål Jonson pressträff om ett nytt stödpaket till Ukraina. Från Försvarsmakten deltar generallöjtnant Michael Claesson, chef för försvarsstaben.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag 15 augusti kl. 11.00 via e-post till Niklas Forsström, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 12.00 (30 minuter före pressträffen börjar). Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Ny tid

Ny tid för pressträffen är kl. 12.30.

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-224 88 28
e-post till Niklas Forsström
Johan Hjelmstrand
Pressekreterare hos försvarsminister Pål Jonson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-126 69 22
e-post till Johan Hjelmstrand