Landsbygdsminister Peter Kullgren deltar i möte med samarbetsgruppen For Forest i Wien

Publicerad

Den 25–26 september deltar landsbygdsministern i ett möte tillsammans med sina ministerkollegor från Österrike, Finland och Slovenien. De kommer bland annat att diskutera utmaningar inom skogsområdet.

Sverige har tillsammans med Österrike, Finland och Slovenien ett formaliserat samarbete om skogligt relaterade frågor som heter For Forest Group. Den 25–26 september står Österrike värd för det första ministermötet i konstellationen. Ministrarna kommer bland annat att diskutera riktningen för samarbetet och utmaningar inom skogsområdet.

Ministrarna från de fyra samarbetsländerna kommer också att hålla en gemensam pressträff.

Media som är intresserade kan kontakta pressekreteraren för mer information.

Presskontakt

Mattias Svensson
Pressekreterare hos landsbygdsminister Peter Kullgren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-110 51 67
e-post till Mattias Svensson