Pressinbjudan: Ny överenskommelse om klimatpolitiken inom Tidöavtalet

Publicerad

I dag klockan 13.15 bjuder statsminister Ulf Kristersson, energi- och näringsminister Ebba Busch, klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari samt Sverigedemokraternas klimat- och miljöpolitiska talesperson Martin Kinnunen in till pressträff. Under pressträffen kommer nyheter om klimatpolitiken inom ramen för Tidösamarbetet att presenteras.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum Rosenbad, Drottninggatan 1, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdagen den 14 november kl. 12.30 via e-post till Jonatan Klefbom, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation.

Inpassering från kl. 12.45. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats att vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Jonatan Klefbom
Presskommunikatör
Mobil 076-110 62 90
e-post till Jonatan Klefbom
Carl Bergkvist
Biträdande presschef hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-130 33 74
e-post till Carl Bergkvist
Mia Widell
Presschef hos energi- och näringsminister Ebba Busch
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-125 17 09
e-post till Mia Widell
Anna Simon-Karlsson
Tf pressekreterare (politiskt sakkunnig) hos klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari
Mobil 076 112 28 15
e-post till Anna Simon-Karlsson
Oskar Cavalli-Björkman
Presskontakt för Sverigedemokraterna
Telefon 072-208 43 33