Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialtjänstministern tar emot förslagen från utredningen om barn och unga i samhällets vård

Publicerad

Måndag 6 november tar socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall emot utredningen barn och unga i samhällets vård. I samband med överlämningen hålls en pressträff tillsammans med utredare Carina Ohlsson.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom. Obligatorisk föranmälan senast måndag den 6 november kl 12:30 via e-post till Christina Grapenfelt, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med en bild på din presslegitimation.

Praktisk information: Inpassering från kl. 13:30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Christina Grapenfelt
Presskommunikatör
Telefon 08-405 48 44
Mobil 0761278149
e-post till Christina Grapenfelt
Olivia Nensén
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.