Hoppa till huvudinnehåll

Landsbygdsminister Peter Kullgren tar emot utredning om livsmedelsberedskap

Publicerad

Torsdag 1 februari håller landsbygdsminister Peter Kullgren en pressträff tillsammans med särskild utredare Ingrid Petersson. Vid pressträffen redovisar utredningen sitt betänkande om livsmedelsberedskap.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag 1 februari kl. 12.30 via e-post till Amanda Siwertzon, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 13.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Amanda Siwertzon
Presskommunikatör, Landsbygds- och infrastrukturdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-138 06 60
e-post till Amanda Siwertzon
Mattias Svensson
Pressekreterare hos landsbygdsminister Peter Kullgren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-110 51 67
e-post till Mattias Svensson

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...