Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialminister Jakob Forssmed besöker Region Skåne och judiska församlingen i Malmö

Publicerad

Onsdagen den 21 februari reser socialminister Jakob Forssmed till Skåne för verksamhetsbesök inom hälso- och rörelsefrämjande arbete, parasport och gemenskapssatsningar. Ministern träffar också representanter för judiska församlingen i Malmö.

Socialministern besöker Region Skånes satsning Sätt Skåne i rörelse och träffar sportlovslediga barn och ungdomar i FIFH-hallen i Malmö, där olika parasport-aktiviteter pågår. Ministern besöker också HSB:s boendeform Copartment i Lund. Senare på dagen besöker socialministern Malmö synagoga och träffar representanter för den judiska församlingen i Malmö.

För medieförfrågningar i samband med besöket kontakta pressekreterare Simon Hoff.

Presskontakt

Simon Hoff
Pressekreterare hos socialminister Jakob Forssmed
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 76 97
e-post till Simon Hoff

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter

Laddar...