Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialtjänstministern besökte Malmö

Publicerad

Under tisdagen den 27 februari besökte socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall Malmö. Besöket gjordes med anledning av stadsrevisions senaste granskning av arbetsmarknads- och socialnämndens verksamhet avseende arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck gällande barn.

– Alla barn och unga har rätt till en trygg uppväxt fri från våld. Regeringen arbetar med kraft mot hedersförtrycket och det är viktigt att även Sveriges kommuner gör detta. Allt annat är ett svek mot våra barn och unga, säger socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall.

Under besöket i Malmö träffade statsrådet bland annat ledningen för arbetsmarknads- och socialförvaltningen. Därefter gjordes under eftermiddagen även ett verksamhetsbesök på Stockrosens förskola.

Laddar...