Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressträff med statsministern och Lettlands premiärminister

Publicerad

Torsdagen den 25 april tar statsminister Ulf Kristersson emot Lettlands premiärminister Evika Siliņa för överläggningar. Under eftermiddagen hålls en gemensam pressträff i Rosenbad. I samband med pressträffen kommer en nyhet att presenteras.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum, Rosenbad. Ingång Drottninggatan 1.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag 25 april kl. 12.00 via e-post till Oscar Samuelsson, se presskontakt. Ange namn, redaktion och om du deltar som reporter eller fotograf. Bifoga även kopia på presslegitimation.

Deltagande sker i mån av plats. Inpassering från kl. 13.05.

Statsministern och premiärministern kommer bland annat att prata om ländernas bilaterala samarbeten och aktuella säkerhetspolitiska frågor såsom det fortsatta stödet till Ukraina och samarbetet i Nato, däribland Sveriges bidrag till Natos förstärkta närvaro i Lettland.

Det lettiska besöket i Sverige pågår under två dagar. Premiärministern kommer även att träffa representanter för svenska företag från bland annat försvarsindustrin och besöka Göteborg med en företagsdelegation.

Pressträffen hålls på engelska.

Presskontakt

Oscar Samuelsson
Presskommunikatör
Telefon 08-405 36 51
Mobil 076-126 64 37
e-post till Oscar Samuelsson
Tom Samuelsson
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Mobil 076-131 82 01
e-post till Tom Samuelsson

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...