Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialtjänstministern besöker Göteborg

Publicerad

I dag, måndag den 15 april, reser socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall till Göteborg. Statsrådet kommer bland annat att träffa studenter på socionomutbildningen vid Göteborgs universitet och genomföra ett verksamhetsbesök på Statens institutionsstyrelses (SiS) ungdomshem Fagared.

Besöket inleds på Göteborgs universitet där socialtjänstministern deltar vid en föreläsning för socionomstudenter. Temat för föreläsningen är den nya socialtjänstlagen. Efteråt hålls en frågestund med statsrådet.

Under eftermiddagen besöker socialtjänstministern SiS-boendet Fagared i Lindome, för samtal med medarbetare och placerade ungdomar på boendet.

Presskontakt

Karl Opdal
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Mobil 076-128 48 03
e-post till Karl Opdal
Laddar...