Hoppa till huvudinnehåll
Rapport från Statsrådsberedningen

Svara på remiss – om remisser av betänkanden och andra förslag från Regeringskansliet Diarienummer: PM 2021:1

Publicerad

Ladda ner:

Varje år skickar Regeringskansliet ut många betänkanden och andra förslag på remiss. Hos remissinstanserna tar arbetet med att svara på remisserna mycket tid och kraft i anspråk. Inom Regeringskansliet kräver även bearbetningen av remissinstansernas synpunkter mycket arbete. 

Statsrådsberedningen ger ut denna promemoria för att underlätta remissarbetet både utanför och inom Regeringskansliet. Promemorian vänder sig i första hand till myndigheter, organisationer och andra som får remisser från Regeringskansliet.

Promemorian ersätter den publikation i samma ämne som Statsrådsberedningen gav ut i december 2003 och som uppdaterades i maj 2009.

Genvägar

Laddar...