Informationsmaterial från Regeringskansliet

Regeringskansliets årsbok 2004

Publicerad

Ladda ner:

Regeringskansliets årsbok för 2004 beskriver regeringens och Regeringskansliets verksamhet under det gångna året. I årets upplaga finns flera förändringar. Tre nya kapitel och ett fotogalleri med bilder på ministrarna i regeringen har tillkommit. Appendix har utökats, statistiken kommenteras i högre grad och är uppställd enligt Regeringskansliets huvudsakliga ärendegrupper. I årets upplaga av boken ingår också en läsarundersökning om hur läsarna använder boken och hur de vill den ska utvecklas i framtiden. Illustrationer och bilder finns endast i den tryckta upplagan. Regeringskansliets årsbok 2004 finns även i en lättläst version och som ljudbok i DAISY-format. Det finns också en engelsk sammanfattning. Om du vill beställa någon av de tryckta versionerna kan du göra det här på webben. Om du vill beställa en DAISY, kontakta Information Rosenbad på telefon 08-405 10 00.