Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Försvarsminister Pål Jonson deltar i säkerhetskonferens i Berlin

Publicerad

Den 1 december deltar försvarsminister Pål Jonson i en säkerhetskonferens i Berlin (Berlin Security Conference).

Torsdag den 1 december deltar försvarsminister Pål Jonson i en paneldiskussion på temat Sveriges och Finlands integrering i Nato tillsammans med bland annat Jens Stoltenberg, Natos generalsekreterare och Antti Kaikkonen, Finlands försvarsminister. Samtalet leds av Nana Brink, medlem i styrelsen för Women in International Security Deutschland.

Därutöver träffar försvarsminister Pål Jonson sin tyska kollega Christine Lambrecht för ett bilateralt samtal.

Presskontakt

Johan Hjelmstrand
Pressekreterare hos försvarsminister Pål Jonson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-126 69 22
e-post till Johan Hjelmstrand

Läs mer om konferensen

Säkerhetskonferensen i Berlin är en av de största europeiska säkerhets- och försvarspolitiska evenemangen. Årets konferens äger rum från 30 november till 1 december och Norge är partnerland i konferensen.