Pressmeddelande från Kulturdepartementet

Pressträff med kulturminister Parisa Liljestrand

Publicerad

Tisdag den 8 november kl. 11:00 håller kulturminister Parisa Liljestrand pressträff för att presentera kulturdepartementets delar av budgetpropositionen för 2023.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast tisdag 8 november kl. 09:30 via e-post till presskommunikatör Erica Kanold, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 10:30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Erica Kanold
Presskommunikatör vid Kulturdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Caroline Opsahl
Presskontakt hos kulturminister Parisa Liljestrand
Telefon (växel) 08-405 10 00