Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressbriefing med socialminister Jakob Forssmed, Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell och Socialstyrelsens krisberedskapschef Taha Alexandersson

Publicerad

Idag fredag den 9 december klockan 15:00 håller socialminister Jakob Forssmed en pressbreifing tillsammans med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell och Socialstyrelsens krisberedskapschef Taha Alexandersson. Syftet är att ge en lägesbild när det gäller smittspridningen av covid-19.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Anmälan stängd. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Simon Hoff
Pressekreterare hos socialminister Jakob Forssmed
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 76 97
e-post till Simon Hoff
Christina Grapenfelt
Presskommunikatör
Telefon 08-405 48 44
Mobil 0761278149
e-post till Christina Grapenfelt