Påminnelse: Pressträff med Parisa Liljestrand och Paulina Brandberg

Publicerad

Måndag den 12 december håller kulturminister Parisa Liljestrand pressträff tillsammans med jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg för att presentera en satsning på kunskapsfrämjande åtgärder mot antisemitism och levandegörande av minnet av Förintelsen.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast måndag den 12 december kl. 11:30 via e-post till Erica Kanold, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 12:30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Anmälningstiden är avslutad. 

Presskontakt

Erica Kanold
Presskommunikatör vid Kulturdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Johan Romin
Pressekreterare hos kulturminister Parisa Liljestrand
Telefon (växel) 08-405 10 00
Anton Johansson
Pressekreterare hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-135 53 41
e-post till Anton Johansson