Pressmeddelande från Finansdepartementet

Postfinansieringsutredningen får förlängt uppdrag

Publicerad

I dag, måndag 30 januari klockan 13.30 håller civilminister Erik Slottner pressträff för att presentera ett tilläggsdirektiv till Postfinansieringsutredningen. Vid pressträffen deltar även den särskilde utredaren Britt Bohlin.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen, ingång Jakobsgatan 24 eller digitalt via Zoom. Inpassering från kl. 13.00.

Obligatorisk föranmälan senast 30 januari kl. 12.30 via e-post till Hanna Kalla, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Hanna Kalla
Presskommunikatör, Finansdepartementet
e-post till Hanna Kalla
Presskontakt för civilminister Erik Slottner
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.