Pressmeddelande från Finansdepartementet

Pressträff med Elisabeth Svantesson och Oscar Sjöstedt

Publicerad

Onsdag den 25 januari håller finansminister Elisabeth Svantesson pressträff tillsammans med Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politisk talesperson för Sverigedemokraterna, med anledning av en extra ändringsbudget som regeringen avser att lämna till riksdagen.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast onsdag 25 januari kl. 13.00 via e-post till Henrik Nyström, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du deltar som reporter eller fotograf. Bifoga även kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 13.30 via Rödbodgatan 6. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Henrik Nyström
Presskommunikatör, Finansdepartementet
Mobil 073 800 41 72
e-post till Henrik Nyström
Niklas Gillström
Pressekreterare hos finansminister Elisabeth Svantesson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 79
e-post till Niklas Gillström
Oskar Cavalli-Björkman
Presschef Sverigedemokraterna
Mobil 072-208 43 33

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.