Pressträff med statsminister Ulf Kristersson och klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari

Publicerad

I morgon, onsdagen den 11 januari klockan 08.00, bjuder statsminister Ulf Kristersson och klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari in till gemensam pressträff. På pressträffen presenteras förslag om ändrad lagstiftning för kärnkraften.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast 11 januari kl. 07.00 via e-post till Elina Helte, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 07:30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Elina Helte
Presskommunikatör, Finansdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-134 13 87
e-post till Elina Helte
Helena Walentowicz
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Niki Westerberg
Pressekreterare hos klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-250 59 40
e-post till Niki Westerberg