Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Jämställdhet i fokus när Paulina Brandberg besöker Göteborg

Publicerad

Den 22-23 mars åker jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg till Göteborg, bland annat för att besöka Jämställdhetsmyndigheten och YESBOX, Göteborgs Stads satsning på entreprenörskap, innovation och nyföretagande.

Under vistelsen i Göteborg kommer jämställdhetsministern att göra flera verksamhetsbesök. Hon kommer bland annat att besöka Vulvamottagningen på Angereds närsjukhus, Göteborgs tingsrätt och en öppen förskola. Paulina Brandberg kommer även att besöka Jämställdhetsmyndigheten samt YESBOX för att prata om jämställt företagande.

Det kommer att finnas möjlighet för media att delta i samband med vissa av programpunkterna. Vid intresse, kontakta pressekreterare Anton Johansson.

Presskontakt

Anton Johansson
Pressekreterare hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-135 53 41
e-post till Anton Johansson
Laddar...