Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressträff med socialministern och sjukvårdsministern om regeringsuppdrag relaterade till postcovid

Publicerad

Imorgon, torsdag 20 april, håller socialminister Jakob Forssmed och sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson en pressträff om regeringsuppdrag som ska stärka och sprida kunskapen om diagnostik, vård och rehabilitering av personer som drabbats av postcovid och andra postinfektiösa tillstånd.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Anmälningstiden har gått ut. Obligatorisk föranmälan senast torsdag den 20 april kl. 9.30 via e-post till Natalia Santos, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med en bild på presslegitimation.

Inpassering från kl. 11:00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen/pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Natalia Santos
Presskommunikatör
Telefon 08-405 92 02
Mobil 076-1291249
e-post till Natalia Santos
Simon Hoff
Pressekreterare hos socialminister Jakob Forssmed
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 76 97
e-post till Simon Hoff
Joel Apelthun
Pressekreterare hos sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1279394
e-post till Joel Apelthun

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.