Hoppa till huvudinnehåll

Energi- och näringsminister Ebba Busch bjuder in till industrisamtal

Publicerad

Tisdag den 16 maj träffar energi- och näringsminister Ebba Busch Industrirådet för ett första industrisamtal. Under mötet kommer ministern bland annat presentera regeringens näringspolitiska prioriteringar och diskutera framtida samverkan med industrins parter.

– Industrin är oerhört viktig för landets välstånd och innovation. Regeringen vill vara en offensiv partner i den gröna omställningen och genomföra politiska reformer som kan stärka Sveriges tillväxtförmåga och konkurrenskraft. Jag ser mycket fram emot detta samtal och är glad över att det här mötet med företrädare för både arbetsgivarna och löntagarna inom industrin nu kommer till stånd, säger energi- och näringsminister Ebba Busch.

Vid mötet deltar representanter för Jernkontoret, Teknikföretagen, If Metall, Unionen, Industriarbetsgivarna, Sveriges Ingenjörer och Svemin.

Presskontakt

Marcus Jonsson
Pressekreterare hos energi- och näringsminister Ebba Busch
Telefon (växel) 08-405 10 00
Laddar...