Pressmeddelande från Finansdepartementet

Civilministern besöker Länsstyrelsen i Uppsala län

Publicerad

I dag den 27 juni besöker civilminister Erik Slottner Uppsala för att träffa Länsstyrelsen i Uppsala län. Civilministern håller även gemensam presskonferens tillsammans med landshövding Stefan Attefall om aktuella frågor i länet.

Under besöket till Uppsala kommer civilministern att träffa Länsstyrelsen i Uppsala län för att diskutera aktuella frågor och utveckling i länet. Även frågor om digitalisering och AI står på agendan. Civilministern möter även representanter från kommunerna i länet samt regionen för att få en lägesbild över aktuella möjligheter och utmaningar.

Under besöket håller civilministern och landshövding Stefan Attefall gemensam pressträff om aktuella frågor i Uppsala län. Pressträffen kommer att hållas klockan 13:00 på Uppsala Slott.

Vid medieförfrågningar, kontakta civilministerns presskontakt.

Presskontakt

Michaela Binning
Pressekreterare hos civilminister Erik Slottner
Telefon (växel) 08-405 10 00