Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Pressträff med Försvarsberedningen den 19 juni kl. 10:30

Publicerad

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla Pressrummet, ingång Jakobsgatan 24, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast måndag 19 juni klockan 09:00 till Niklas Forsström, se kontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Presslegitimation ska också medtagas.

Inpassering från klockan 10:00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla Pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Försvarsberedningen utgör ett forum för konsultationer mellan regeringen och representanter för de politiska partierna i riksdagen. Försvarsberedningen består av ledamöter från de åtta riksdagspartierna, sakkunniga och experter från Regeringskansliet och myndigheter, samt ett sekretariat.

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-224 88 28
e-post till Niklas Forsström
Annelie Gregor Sachs
Sekreterare i Försvarsberedningen
Telefon (växel) 08-405 10 00
e-post till Annelie Gregor Sachs

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.