Pressmeddelande från Socialdepartementet

Sjukvårdsministern besöker Apoteket Hjärtats e-lager i Norrköping 7 juni

Publicerad

På onsdag den 7 juni besöker sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson Apoteket Hjärtats nya e-handelslager i Ingelsta, Norrköping, som står inför en successiv automatisering och har första roboten i bruk.

Apoteken utgör en resurs i vårdkedjan som kan avlasta sjukvården och effektivisera den. Under onsdagens besök i Norrköping kommer sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson besöka apoteket Hjärtats nya e-handelslager i Ingelsta. Apotekets lager flyttade till större lokaler för att möjliggöra en ökad tillgång och fortsatt expansion.

Under besöket kommer sjukvårdsministern först träffa företagsledning och personalrepresentanter och sedan göra en rundvandring på lagret som står inför en successiv automatisering och har den första roboten i bruk.

Tid för media att finns kl 09:40. Föranmälan krävs. Kontakta pressekreterare Joel Apelthun för information och anmälan.

Presskontakt

Joel Apelthun
Pressekreterare hos sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1279394
e-post till Joel Apelthun

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter