Pressmeddelande från Regeringskansliet

Pressinbjudan: Pressvisning av Rosenbad

Publicerad

Torsdag den 31 augusti klockan 13.15 bjuder Regeringskansliets förvaltningschef Henrik Holmer in till pressvisning av delar av det nyrenoverade Rosenbad. Med på pressvisningen finns också Statens fastighetsverk.

Tid:
Plats: Enbart på plats. Entré via Drottninggatan 1 i kvarteret Rosenbad.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan för journalister senast kl. 10.00 torsdag den 31 augusti via e-post till Johanna Aschan (se presskontakt nedan). Ange namn, redaktion samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation.

Inpassering sker från kl. 13.00 via Drottninggatan 1. Ta med legitimation.

Presskontakt

Johanna Aschan
Presskommunikatör
Telefon 08–4054985
Mobil 073–0962647
e-post till Johanna Aschan