Hoppa till huvudinnehåll

Pressträff med infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson om åtgärder för att stärka järnvägstrafikens robusthet, tillförlitlighet och punktlighet

Publicerad

Den 23 augusti klockan 14.00 håller infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson pressträff om en nyhet för att stärka järnvägsunderhållet och järnvägstrafikens robusthet, tillförlitlighet och punktlighet.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag den 23 augusti kl. 12.00 via e-post till presskommunikatör Tove Persson, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl.13.30. Deltagande sker i mån av plats.

Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Ladda ner:

Presskontakt

Tove Persson
Presskommunikatör, Landsbygds- och infrastrukturdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-6258175
e-post till Tove Persson
Ebba Gustavsson
Pressekreterare hos infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 04 88
e-post till Ebba Gustavsson

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...