Pressmeddelande från Finansdepartementet

Pressträff vid överlämning av Leverantörskontrollsutredningens betänkande

Publicerad

Idag, måndag den 21 augusti, håller civilminister Erik Slottner och utredare Annika Bränström en pressträff vid överlämnandet av Leverantörskontrollsutredningens betänkande: En samordnad registerkontroll för upphandlande myndigheter och enheter.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Lilla Pressrummet, kvarteret Loen. Entré via Jakobsgatan 24. Möjlighet finns att delta via länk.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan för journalister senast måndag 21 augusti kl. 11:45 via e-post till Hanna Kalla, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation.

Inpassering sker från kl. 12:30 via Jakobsgatan 24. Deltagande i mån av plats. Ta med legitimation. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Hanna Kalla
Presskommunikatör, Finansdepartementet
e-post till Hanna Kalla
Michaela Binning
Pressekreterare hos civilminister Erik Slottner
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.