Hoppa till huvudinnehåll

Regeringen bjuder in till pressträff för att presentera budgetnyheter

Publicerad

Torsdagen den 7 september klockan 11.00 bjuder energi- och näringsminister Ebba Busch och Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt in till pressträff i nya Rosenbads pressrum för att presentera budgetnyheter.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum, Rosenbad. Ingång via Drottninggatan 1 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdagen 7 september kl. 09.30 via e-post till Elina Helte, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med en kopia på presslegitimation.

Inpassering från kl. 10.30 via Drottninggatan 1. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats att vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Elina Helte
Presskommunikatör
Mobil 076-1341387
e-post till Elina Helte
Marcus Jonsson
Pressekreterare hos energi- och näringsminister Ebba Busch
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...