Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Åtgärder för stärkt konstitutionell beredskap presenteras för regeringen

Publicerad

I dag, måndag den 27 november kl. 13.45, tar justitieminister Gunnar Strömmer emot ett betänkande från den parlamentariska kommittén om beredskap enligt regeringsformen. I samband med detta hålls en pressträff tillsammans med kommitténs ordförande Johan Hirschfeldt.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast måndag den 27 november kl. 12:30 via e-post till Linn Nilsson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med bild på presslegitimation.

Inpassering från kl. 13:15. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Regeringskansliet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson
Erica Wide
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Mobil 076-149 67 87
e-post till Erica Wide

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.