Pressinbjudan: Klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari tar emot utredning om strandskyddet

Publicerad

Tisdagen den 23 januari bjuder klimat- och miljöminister in till en pressträff i samband med att utredningen om ändamålsenliga undantag från strandskyddet för de areella näringarna överlämnar sitt betänkande. Medverkar gör även utredaren Marlene Burwick.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta digitalt via Zoom eller på plats i lilla pressrummet i kvarteret Björnen, entré via Rödbodgatan 6.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdagen den 23 januari kl. 13.00 via e-post till Jonatan Klefbom, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 13.45. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats att vara de som först ställer frågor. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Jonatan Klefbom
Presskommunikatör
Mobil 076-110 62 90
e-post till Jonatan Klefbom
Niki Westerberg
Pressekreterare hos klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-250 59 40
e-post till Niki Westerberg