Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Jämställdhetsminister Paulina Brandberg deltar på Forum Jämställdhet

Publicerad

Den 7–8 februari arrangerar Sveriges Kvinnoorganisationer Sveriges största jämställdhetskonferens, Forum Jämställdhet. Den genomförs i år i Karlstad tillsammans med Region Värmland och Karlstads kommun. Jämställdhetsminister Paulina Brandberg kommer att medverka i ett flertal aktiviteter under konferensen.

– För mig som jämställdhetsminister är det viktigt att träffa engagerade människor som varje dag arbetar för ett jämställt samhälle. Det är väldigt inspirerande att se att det både pågår ett strategiskt och ett operativt arbete för ökad jämställdhet hos både företag, myndigheter, kommuner, regioner och inte minst civilsamhället, säger Paulina Brandberg. 

I samband med konferensen kommer Paulina Brandberg att vara tillgänglig för media.

Presskontakt

Hanna Clerkestam
Presskontakt hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
Mobil 076-1139686
e-post till Hanna Clerkestam
Laddar...