Hoppa till huvudinnehåll

Pressinbjudan: Klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari presenterar ny generaldirektör för Strålsäkerhetsmyndigheten

Publicerad

Fredagen den 23 februari presenterar klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari den nya generaldirektören för personalen på Strålsäkerhetsmyndigheten kl. 13.00. Statsrådet och den nya generaldirektören finns sedan tillgänglig för att svara på frågor från media direkt efter personalmötet.

Tid:
Plats: Strålsäkerhetsmyndighetens lokaler, Solna strandväg 96 i Solna.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdagen den 23 februari kl. 12:30 via sms till pressekreterare Niki Westerberg, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats.

Presskontakt

Niki Westerberg
Pressekreterare hos klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-250 59 40
e-post till Niki Westerberg
Laddar...