Hoppa till huvudinnehåll

Statsministern och socialtjänstministern besöker Nacka

Publicerad

(Uppdaterad) Onsdag den 7 februari besöker statsminister Ulf Kristersson och socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall det kommunala samverkansprojektet SSPF i Nacka som jobbar brottsförebyggande. I anslutning till besöket håller ministrarna en pressträff där en nyhet presenteras. Statsministern deltar även i en trygghetstur med Polarna Nacka senare på kvällen.

Uppdatering

I en tidigare version angavs fel information om möjligheten för media att närvara vid verksamhetsbesöket. Pressmeddelandet är nu uppdaterat med korrekt information.

SSPF (skola socialtjänst polis fritid) är en samverkansform som syftar till att tidigt fånga upp unga som riskerar att hamna i kriminalitet eller missbruk. Statsministern och socialtjänstministern kommer besöka verksamhetens lokaler i Nacka och träffa projektets samordnare.

Därefter håller ministrarna en pressträff för att presentera en nyhet kopplat till det brottsförebyggande arbetet. Pressträffen sänds live på regeringens webbplats.

Senare på kvällen deltar statsministern i en trygghetstur med Polarna Nacka, som är en del av kommunens uppsökande sociala fältarbete.

Program 7 februari

Pressträff
Tid: 14.15
Plats: Adress ges vid anmälan

Trygghetstur med Polarna Nacka 
Kontakta Hanna Strömberg för mer information, se presskontakt.  

Praktisk information

Media är välkomna att närvara vid pressträffen. Obligatorisk föranmälan senast kl. 10.00 den 7 februari till Jonathan Svensson, se presskontakt. Ange namn, redaktion och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats.

För mer information om besöket kontakta Hanna Strömberg.

Presskontakt

Jonathan Svensson
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
e-post till Jonathan Svensson
Hanna Strömberg
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 61 69
e-post till Hanna Strömberg
Karl Opdal
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Mobil 076-128 48 03
e-post till Karl Opdal

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...