Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Mats Persson besöker Kristianstad

Publicerad

I dag, fredag den 15 mars, besöker utbildningsminister Mats Persson Högskolan Kristianstad och Krinova Incubator & Science Park.

Dagen inleds på Högskolan Kristianstad där ministern kommer träffa högskolans ledning och studentkår för att samtala om aktuella händelser och framtidsutsikter för högskolan, bland annat campusutveckling, studentinflytande, utbildning, forskning och samverkan.

Mats Persson kommer sedan att besöka Krinova Incubator & Science Park som är en mötesplats och innovationsarena som högskolan äger tillsammans med Kristianstad kommun. Krinova är Sveriges största och första inkubator och science park med livsmedel som profilområde. Ministern kommer att få en presentation om verksamheten, dess innovations- och affärsutvecklingsstöd och samverkan med akademin samt träffa Krinovas ledning och styrelseordförande.

Media är välkomna att delta under delar av besöket. Vid frågor eller intervjuförfrågningar vänligen kontakta Marcus Nilsen.

Presskontakt

Marcus Nilsen
T.f. pressekreterare hos utbildningsminister Mats Persson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-526 90 97
e-post till Marcus Nilsen
Laddar...