Hoppa till huvudinnehåll

Pressbriefing med Andreas Carlson med anledning av trafikläget

Publicerad

I dag, onsdag 3 april klockan 18.00, bjuder infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson in till pressbriefing med anledning av trafiksituationen efter gårdagens och nattens snöoväder. Därefter kommer det att finnas tillfälle för intervjuer.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i regeringens pressrum i Rosenbad, ingång Drottninggatan 1, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 3 april kl. 16.30 via e-post till Tove Persson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med bild på presslegitimation. Inpassering från kl. 17.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Tove Persson
Presskommunikatör, Landsbygds- och infrastrukturdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-6258175
e-post till Tove Persson
Ebba Gustavsson
Pressekreterare hos infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 04 88
e-post till Ebba Gustavsson

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...