Hoppa till huvudinnehåll

Uppdrag att analysera möjligheter till spårbarhet och hållbarhetsmärkning av metaller och mineral Diarienummer: N2018/01708/FÖF

Publicerad

Regeringen uppdrar åt Myndigheten för tillväxtpolitiska utvärderingar och analyser (Tillväxtanalys) att i enlighet med vad om anges under rubriken Uppdraget analysera möjligheter till spårbarhet och hållbarhetsmärkning för metaller och mineral.

Ladda ner:

För ändamålet får Tillväxtanalys rekvirera 1 miljon kronor från Kammarkollegiet för 2018. Medlen ska rekvireras från Kammarkollegiet senast den 30 maj 2018. I rekvisitionen ska hänvisning göras till detta besluts diarienummer. Utgifterna ska belasta det under utgiftsområde 24 Näringsliv uppförda anslaget 1:5 Näringsutveckling m.m., anslagsposten 1 Näringsutveckl - del till Kammarkollegiet. Ej förbrukade medel ska återbetalas till Kammarkollegiet senast den 1 mars 2019 på bankgirokonto 5052-5781, med angivande av detta besluts diarienummer.

En redovisning av uppdraget och av hur medlen har använts ska lämnas till Regeringskansliet (Näringsdepartementet) senast den 6 februari 2019.

Laddar...