Australien

Sveriges och Australiens gemensamma värderingar på en rad områden, däribland FN-reformer, frihandel, icke-spridning av kärnvapen och mänskliga rättigheter har möjliggjort samarbete och samförstånd inte minst i en rad internationella sammanhang.

Handelsförbindelserna är omfattande liksom de svenska investeringarna i Australien. Ca 250 svenska företag har dotterbolag eller representation i Australien. Omkring 7 000 - 8 000 svenskar är permanent bosatta i Australien. Därtill besöker omkring 40 000 svenska turister Australien årligen.

Visum

UD svarar inte på frågor om visum till andra länder. För information om visumrelger kontakta det aktuella landets ambassad.
För information om visum till Sverige hänvisas till Migrationsverkets webbplats.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 19 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida