Pressmeddelande från Finansdepartementet

Pressträff med finansminister Elisabeth Svantesson om det ekonomiska läget

Publicerad

Idag, måndag den 31 oktober, presenterar finansminister Elisabeth Svantesson Finansdepartementets senaste prognos om det ekonomiska läget.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan för journalister senast kl. 10.00 via e-post till Hanna Kalla, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 10.30 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

I samband med pressträffen redogör finansministern även för förutsättningarna för 2023 års budgetproposition.

Presskontakt

Hanna Kalla
Presskommunikatör, Finansdepartementet
e-post till Hanna Kalla
Hanna Strömberg
Presskontakt hos finansminister Elisabeth Svantesson
Telefon (växel) 08-405 10 00