Utredning om civilbefolkningens skydd vid höjd beredskap överlämnas till ministern för civilt försvar

Publicerad

I morgon, måndag den 7 november kl. 11.00, tar minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin emot en utredning om civilbefolkningens skydd vid höjd beredskap. Vid pressträffen, som äger rum i ett befolkningsskyddsrum i centrala Stockholm, deltar även den särskilda utredaren Britt Bohlin.

Observera att internetuppkopplingen är mycket begränsad på platsen.

Tid:
Plats: På plats. Föranmälda journalister kan delta på plats i befolkningsskyddsrummet där pressträffen äger rum. Ingång sker från Klara Östra kyrkogata 12 i Stockholm. Observera att internetuppkopplingen är mycket begränsad på platsen, däremot finns möjlighet att tappa ljud. Pressträffen kommer inte att direktsändas på regeringens webbplats men går att se i efterhand.

Obligatorisk föranmälan senast måndag 7 november kl. 09.30 via e-post till Linn Nilsson, se presskontakt nedan. Ange namn och redaktion, samt i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 10.15. Deltagande sker i mån av plats.

Presskontakt

Tom Samuelsson
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-131 82 01
e-post till Tom Samuelsson
Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson